Skip to content
Startpagina » Referenties

Referenties

Intercoiffure-René (Kortrijk)

Marie-France (Zaakvoerder): “In onze kapperszaak wordt gebruik gemaakt van computer systemen om afspraken te beheren, klant-fiches bij te houden en administratieve taken uit te voeren. Deze systemen zijn dankzij FXIT altijd beschikbaar en goed beveiligd. Het Team van FXIT is altijd beschikbaar zodat wij onze dagelijkse activiteiten altijd kunnen uitvoeren”.

Behoefte: Algemene ondersteuning, hardware, beveiliging, onderhoud en kantoor applicaties

Oplossing: Installatie en configuratie van de computers, Microsoft Office 356 Premium en Kaspersky om de beveiliging van de verschillende systemen te garanderen, Jaarlijks onderhoud op de verschillende computers.

Couteaux en Co (Kortrijk)

Couteaux en Co

Pascal (Zaakvoerder): “Om onze ambachtelijke slijperij en winkel te ondersteunen op ICT gebied konden wij rekenen op FXIT bij de ontwikkelingen en onderhoud van onze website (met webshop), het aanbieden van algemene ondersteuning, garanderen van de beveiliging, aanpassen van ons netwerk en configuratie van het ERP systeem dat wordt gebruikt voor onze administratie.
Ten alle tijde stond er iemand beschikbaar om ons bij te staan, ter plaatse of vanop afstand, op ieder uur van de dag … zelfs buiten de kantooruren!”

Behoefte: Algemene ondersteuning, beveiliging, DNS, webdesign, ERP en kantoor applicaties

Oplossing: Installatie en configuratie ERP, webshop, registratie en aanpassing domein naam, Microsoft Office 356 Premium en Kaspersky om de beveiliging te garanderen.

A-BC Kantoor (Sint-Andries)

Kenny (Zaakvoerder): “Als accountancy kantoor behandelen wij bedrijfkritische informatie. Onze systemen dienen 100% beschikbaar te zijn op de veiligste manier.”.

Behoefte: Computers en servers, beveiliging, onderhoud en ondersteuning kantoor applicaties, ondersteuning applicaties samen met 3e partijen.

Oplossing: Installatie nieuwe computers, migratie data en oude server naar nieuwe server met storage, UPS en backups, migratie van onsite Office naar Microsoft Office 356 Premium. Optimalisatie LAN naar snelheid en kablering.