Skip to content
Startpagina » Mei 2023 – Kaspersy Standard

Mei 2023 – Kaspersy Standard

De anti-virus voor thuisgebruik, efficiënt en snel. Zonder al teveel toeters en bellen, doet deze eenvoudige, doch krachtige oplossing het werk dat nodig is om beveiliging van uw systeem te garanderen.

Waarom?
Heel frequent komt het voor dat u twijfelt of uw huidig anti-virus pakket goed werkt; is wel geüpdate, misschien is de licentie verlopen en is uw systeem reeds aangetast door virussen of andere bedreigingen. Erger is als er zelfs geen beveiligingssoftware is geïnstalleerd op uw computer. Wat nu gedaan ?

Wat nu gedaan?
Geen nood, FXIT lost uw probleem op en biedt de beste oplossing! Deftig, goedkoop en snel. Kan allemaal vanop afstand gebeuren!

Onze visie omtrent een beveiligingspakket is heel simpel!
De software moet zijn ding doen, mag niet veel kosten en moet simpel zijn in gebruik.

FXIT is voorstander van Kaspersky Standard, maar Kaspersky heeft; net zoals de andere paketten ook versies dewelke een heleboel extra functionaliteiten aan boord hebben die mogelijks nog beter uw noden aanleunen:

Niettegenstaande heeft Kaspersky Standard voor ons alle noodzakelijk functionaliteiten om uw systeem te beschermen.

Hoe gaan wij te werk?
Wij analyseren eerst uw computer om te bepalen of er al dan niet reeds schade is. Doen het nodige en/of installeren eender welk pakket vanop afstand.

Conclusie
Zo zijn alle problemen verdwenen en is uw systeem terug beveiligd zoals het hoort te zijn. Contacteer ons indien u meer vragen hebt.

Tags: